India verwelkomt Don't Let Daddy Know!

Martijn Bastianen | 26 mei 2016
events

Don't Let Daddy Know

Azië is steeds meer in trek bij de meeste organisaties, zo ook bij Don’t Let Daddy Know. Op vrijdag 27 mei barst het feest los in Mumbai. Daarvoor heeft DLDK aardig wat mooie naampjes toegevoegd aan de line-up.

Mumbai is the place to be

DLDK begon in 2012 op Ibiza, het party-eiland van de wereld. Door het grote succes van het evenement, heeft het zich internationaal uitgebreid. Elk jaar zorgen de organisatoren van DLDK voor de grootste namen op de grootste stages in de grootste steden. Zo ook in Mumbai, waar de eerste DLDK van India gaat plaatsvinden.

Don't Let Daddy Know line-up

Zo zorgt de organisatie voor de gekste visuals, dikste stages en mooiste special effects. En dit jaar is de line-up in India mindblowing. Mumbai verandert 27 mei in één grote Don’t Let Daddy Know-feest, dat India nog meer op de kaart gaat zetten! Hieronder kan je de line-up + tijden rustig bekijken.

Oproep

De mensen van de organisatie hebben een oproep gedaan aan alle partygangers. Ze willen dat iedereen met hun vlag naar het festival komt, zodat ze hun land kunnen vertegenwoordigen. Het gaat een memorabel festival worden in een van de grootste landen ter wereld! Voor meer informatie of voor kaartjes, klik dan hier! Op deze website kan je ook meer info van de andere edities vinden. Hieronder kan je de officiele trailer bekijken van Don't Let Daddy Know India:

LEES OOK: Dit was Don't Let Daddy Know 2016!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws