Mysteryland 2016: Een partyweekend dat je niet wilt missen!

Thomas Keulemans | 28 mei 2016
events

Mysteryland

Mysteryland, niet voor niets het langst lopende outdoor dance-festival van Nederland

Het zal je niet ontgaan zijn: zaterdag 27 en zondag 28 augustus is het weer tijd voor Mysteryland! Na het overweldigende succes van vorig jaar, waarin het festival voor het eerst een compleet weekend duurde, herhaalt de organisatie dat ook komende zomer. En dat is goed nieuws, want er valt traditiegetrouw zó ontzettend veel te zien, horen en genieten, dat één dagje ook echt niet voldoende is!

Line-up en stages

Weer twee dagen feest dus; daardoor biedt Mysteryland een enorm gevarieerd aanbod met echt voor elke dance-liefhebber wat wils. Bijvoorbeeld: een üvervette mainstage, de Milkshake Supertoys-stage, Elrow-stage, Crazytown by FeestDJRuud en wat te denken van de vertrouwde immens populaire Q-dance-stage, dat écht een begrip is geworden. Je kunt helemaal vooraan mee staan stampen, of de menigte die losgaat rustig aanschouwen vanaf de gigantische pyramide, terwijl je je biertje drinkt. De Belgische dj Coone is een van de headliners op Q-dance. Zijn zeer gevarieerde sounds omschrijft hij zelf als:

'All harder styles, but never the same!'

Lees het artikel over Coone op Mysteryland hier.

Holy Grounds? Holy shit! 

Kamperen kan natuurlijk ook op Mysteryland! Het succes van de Holy Grounds Camping was vorig jaar enorm en ook dit jaar verrast de organisatie de kampeerders en festivalgangers met een puike line-up op de Holy Grounds. Niemand minder dan Afrojack zal hier met een van zijn grote voorbeelden Benny Rodrigues een set gaan draaien. Daarnaast zal ook techno-gigant Dave Clarke op Holy Grounds menig kampeerder uit zijn tentje doen trillen, net als Laidback Luke, die eveneens op het kampeerterrein een set zal weggeven.

Lees hier het complete artikel over de Holy Grounds Camping line-up van Mysteryland.

Mysterieuze Tchami staat op mainstage van Mysteryland

Ook liefhebbers van future house en bass house kunnen hun hart weer ophalen op het tweedaagse festival. Eén van de headliners op mainstage is de Franse dj Tchami. Hij werkte in het verleden al als co-producer van Lady Gaga en samen met zijn goede vriend DJ Snake. Zijn kerkelijke acts zijn keer op keer memorabele optredens.

Lees hier het artikel over de mysterieuze Tchami, die op mainstage te zien zal zijn!

Het zal je inmiddels wel duidelijk zijn dat jij Mysteryland 2016 niet wilt missen. We hebben slechts een paar dj's van uiteenlopende stijlen belicht, zonder de rest van de fantastiche line-up tekort willen doen. Lees hier meer over die complete line-up en bekijk hieronder zeker alvast eens de officiële trailer voor Mysteryland 2016 en bestel op tijd jouw kaarten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws