Nieuwe dingen op Electric Daisy Carnival

Nadja | 7 juni 2016
events

Electric Daisy Carnival

Electric Daisy Carnival is uitgegroeid tot het grootste dance event van Noord-Amerika. Het festival staat sinds 1997 bekend om zijn beroemde line-up, gebruik van pyrotechneuten, interactieve installaties, performers in kostuums en zijn kermisattracties. Het feest duurt van schemering tot ochtendgloren. Hieronder lees je een aantal nieuwe dingen die ze dit jaar in Las Vegas organiseren vanwege het 20-jarig bestaan.

Trouwen

De trouwkapellen worden steeds populairder bij de festivals. EDC zal niet één, maar twee trouwkapellen  hebben; the Chapel of Nature (geïnspireerd op de aarde) en the Chapel of Future (met als thema de moderne technologie). Ook het homohuwelijk zal kunnen plaatsvinden en gelden, aangezien dit nu legaal is in Nevada.

Knappe koppen

Op een festival moet je er natuurlijk goed uitzien! Daarom heeft EDC een Kinetic Field VIP Beauty Bar. Hier kun je je haar, make-up en body art laten doen op afspraak.

EDC20 gaat groen

Tegenwoordig wil iedereen gezonder en beter voor het milieu zijn. Zo ook EDC20. Alle voedselverkopers zullen bakolie transporteren en omzetten in bruikbare biobrandstof.

Daarnaast zal de nonprofit organisatie Global Inheritance een live recycling schilder project organiseren, om mensen bewust te maken van moeder aarde.

Memory Lane

EDC bestaat al 20 jaar en om dat te vieren hebben ze een Memory Lane gemaakt. Wandel door de tunnel en beleef 20 jaar EDC fotografie, grafische kunst, videobeelden en headlines.

Cheers!

Proost mee aan de Kinetic Field VIP Bubbles Bar, waar ze je een campagne-only menu aanbieden. Meer behoefte aan een lekkere cocktail? Ga dan naar de Kinetic Field VIP Tiki Bar.

Luxe rit

Voor de eerste keer kunnen festivalgangers met Uber mee rijden van en naar EDC Las vegas met een auto of motor. Een Uber Lounge met oplaadpunten, schaduw en muziek houdt de festivalgangers koel, terwijl ze wachten op hun ritje.

Koffie

Tijdens het dansen heb je behoefte om af te koelen. Australische roast goeroes Longshot Coffee zullen je daarbij kunnen helpen! Met een mobiele kar rijden ze rond op het festival om ijs mocha’s, ijskoude vanille lattes en gekoelde caramel koffie’s te serveren.

Parade

Dit jaar is de parade groter en beter dan ooit! Elke avond zal de stoet rond middernacht rondtrekken met vier nieuwe kunstauto’s en nieuwe performers.

Stemmen

De verkiezingen in Amerika zijn in volle gang. Op het Carnival plein kun je in de Head Count Booth stemmen.

Attracties

Het festival staat bekend om zijn attracties en dit jaar zal een aantal nieuwe attracties toegevoegd worden aan het festijn, zoals EDC Theater, waar je een bijzonde show krijgt toegeworpen en EDC Saloon, waar het hele weekend drankjes worden geserveerd.

VIP Lounge

De Neon Garden’s VIP lounge zal een aantal heerlijke ligbedden klaar hebben staan. Meer zin om iets actiefs te doen? Speel dan een potje pool op één van de pooltafels of doe mee met een life-size game. Een juice bar en foodtrucks zullen je voorzien van heerlijk eten en drinken.

Vaporizer

De Vaporizers worden door steeds meer mensen gebruikt. Daarom heeft EDC de Vape Village opgericht. Hier kun je je vaper vullen met premium vloeistoffen. Verkopers vullen je lege pen zo weer bij!

Insomniac Magazine

De EDC20 festival gids is dit jaar een speciaal collectors item. Wegens het 20-jarig bestaan zal de gids informatie, foto’s en behind-the-scenes verhalen bevatten. Een must-have dus!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws