Details Ultra Music Festival Hong Kong bekend

Ivo Mollemans | 19 juli 2016
events

​Ultra Music Festival gaat naar het Aziatische vasteland

Na edities in Bali, Singapore en Japan te hebben gehad, komt het festival nu ook naar het Aziatische vaste land. Ultra Music Festival zal plaats gaan vinden in de stad Hong Kong op 17 september 2016. Het festival zal net als de editie op Ibiza maar één dag plaatsvinden en dus geen weekender worden.

​Line-up

Zoals bij ieder ander festival is de line-up een van de belangrijkste aspecten van het feest en deze doet, zoals we gewend zijn van Ultra, niet onder aan anderen. Met headliners als Martin Garrix, Knife Party en Nero weet het festival meteen een goed vooruitzicht te geven. Daarnaast staan ook namen die als headliners op kleinere festivals staan geprogrammeerd als support acts. En dat zijn bepaald niet de minsten: zo zijn namelijk ook Marshmello, Carnage, Jauz, Galantis en Thomas Jack aanwezig op deze eerste editie van het festival!

Tickets

​​De early bird en GA tickets zijn al uitverkocht maar pre-sale tickets zijn hier nog te krijgen. De tickets kosten 1180 HKD en dat is omgerekend zo'n 138 euro. Daar moet natuurlijk ook nog vervoer bij worden geteld als je van plan bent om richting het oosten te gaan voor dit festival. Best wel prijzig dus, maar wij kijken uit naar deze eerste editie in Hong Kong!

​Meer informatie over Ultra en andere festivals? Houd ons in de gaten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws