Utopisch festival van Diplo

Rick Francissen | 25 juli 2016
events

Mad Decent Beach Party - Diplo

Heb je in februari ook altijd veel last een winderdip en kan je niet meer wachten op het festivalseizoen, dan geeft Diplo jou in die maand van 2017 een top oplossing. Namens zijn label Mad Decent wordt er van 16 tot en met 19 februari een utopisch festival genaamd Mad Decent Beach Party gehost op een van de meest tropische gebieden die je op onze planeet kunt vinden: Riviera Maya in Mexico.

Diplo geeft meer dan een feestje

Mad Decent Beach Party is meer dan alleen een feestje op het strand. Over de vier dagen wordt er flink uitgepakt. Zo kun je in een all-inclusive resort verblijven dat grenst aan een paar kilometer lang wit strand met prachtig blauw water en adembenemende landschappen.

Als dat nog niet genoeg is wordt je op het terrein voorzien van de lekkerste maaltijden, cocktails of kun je genieten van een ijskoud biertje. Dit alles gebeurd natuurlijk terwijl je oren worden vol gedreund met de beats van het Mad Decent label van Diplo.  

Even graven

Voordat je in het paradijs van Mexico opzoek kan gaan naar een prachtige goudkist zal je eerst even moeten graven in je eigen portemonnee. Zo koop je je tickets all-inclusive pakketten vanaf een paar duizend dollar. Dan moet je daar natuurlijk nog wel even je vliegticket bij optellen. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je terecht op de website van Mad Decent Beach Party.

LEES OOK: Major Lazer en Justin Bieber droppen lekkere zomerhit

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws