Dit is de line-up van Unlocked Festival!

Wouter de Vink | 27 juli 2016
events

Dit is de line-up van Unlocked Festival

Na een kei harde eerste editie van Unlocked Festival, heeft organisatie b2s vanmiddag de line-up van de aankomende editie naar buiten gebracht. Op zaterdag 29 oktober gaan we de wintertijd inluiden met een festival waar al het hardere werk voorbij komt. Van hardstyle tot hardcore en van freestyle tot uptempo: elke area heeft een speciale live-act op deze avond gepland staan. Check gauw de line-up hieronder!

LEES OOK: Dit is de nieuwste collab van Mark With A K en Warface!

De unieke live-acts van dit jaar zijn Timelab (Bass Modulators), Guerillas (Neophyte, Tha Playah, Nosferatu & Furyan), The Dark Journey (Adaro), InZanity (Zany) en Peacock in Concert (Dr. Peacock). Verder duurt het festival dus één uur langer, omdat op deze avond de wintertijd ingaat. Ben jij er dit jaar in de Jaarbeurs in Utrecht weer bij?

Check hier de line-up van Unlocked Festival!

Area 1 // Hardstyle
Adrenalize
B-Front
Brennan Heart
Deetox
Noisecontrollers
Ran-D
Toneshifterz
Wildstylez

Showcase: Bass Modulators present Timelab

Beleef de spectaculaire carrière van Bass Modulators. Geniet van de allerdikste classics en de nieuwste hits. Een uur lang de sound van Hardstyle waar het allemaal mee begon in de mix met het heden.

Hosted by DV8

Area 2 // Hardcore
AniMe
Beastarius
Bodyshock
Destructive Tendencies
Dyprax
Mad Dog
Miss Hysteria
Partyraiser

Showcase: Guerrillas feat. Neophyte, Tha Playah, Nosferatu & Furyan

Guerrillas combineren de supersonische kracht van Neophyte, Tha Playah, Nosferatu en Furyan. Op deze avond zullen zij de evolutie van Neophyte Records presenteren vanaf het laatste decennium tot nu. Vocaal versterkt door MC Alee zal deze set een combinatie zijn van vier unieke stijlen die samen voor een energieke uitbarsting gaan zorgen. Dit is nog niet alles, want de vier Guerrillas duiken samen de studio in voor een speciale track die exclusief op Unlocked gepresenteerd wordt. Be warned: Dangerous times demand dangerous music! It has to start somewhere. It has to start sometime. What better place then here, what better time than now. GUERRILLAS, can’t stop us now!

Hosted by Diesel

Area 3 // RAW Hardstyle
Bass Chaserz
Delete
E-Force
Frequencerz
Jason Payne
Rebelion
Regain
Requiem

Showcase: Adaro – The Dark Journey

Adaro is een van de publiekslievelingen en heeft al vele succesvolle en gerenommeerde tracks en samenwerkingen op zijn naam staan. Tijdens deze bijzondere showcase act neemt Adaro je met zijn dj-set mee op reis door zijn muziek van de afgelopen jaren. Verwacht zijn oudere en nieuwe tracks, collabs, remixen en de vertrouwde klappers te horen!

Hosted by Nolz

Area 4 // Freestyle
Bass-D
Dr Phunk
Korsakoff
Panic
Paul Elstak
Ransom
Ruthless
Vince

Showcase: Zany presents InZanity 

Het unieke moment waarin Zany het tweede seizoen van zijn alom bekende InZanity podcast zal aftrappen samen met jou! Tijdens Unlocked zal hij het allerbeste en de laatste lekkere Hardstyle, Early Hardstyle, RAW en Hardcore samen brengen tot een Freestyle circus. Wees voorbereid en oefen alvast je moves. Yes, Yes, Here We Go!  

Hosted by DL 

Area 5 // Uptempo Hardcore
Andy The Core
Chaotic Hostility
Drokz
F.Noize
Lady Dammage
Sjammienators
Spitnoise
The Sickest Squad

Showcase: Peacock in Concert

Peacock in Concert is een ‘next level act’ die de Peacock sound naar een geheel nieuw level zal tillen. Uniek in de Frenchcore scene. Er zal tijdens deze showcase act iets gaan gebeuren wat geschiedenis gaat schrijven en niet snel meer vergeten zal worden.

Hosted by No-ID

Start voorverkoop Unlocked indoor festival 2016 tickets

Op zaterdag 6 augustus om 12.00 uur start de verkoop van Unlocked indoor festival 2016. Tickets koop je via de officiële website van b2s via tickets.b2s.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws