Tien jaar Diynamic wordt gevierd in Amsterdam

Rick Francissen | 1 augustus 2016
events

10 years of Diynamic

Een van de grotere house-labels onder leiding van Solomun bestaat dit jaar tien jaar. Het label pakt dan ook groots uit door op vrijdag 23 september drie feesten op drie verschillende locaties te houden met een hoogstaande line-up.

Tien jaar Diynamic

Om het tienjarig bestaan van Diynamic te vieren wordt er in verschillende steden op twee tot drie locaties met een grote verscheidenheid aan artiesten opgetreden. In mei startte deze tour in Berlijn, waarna ook Ibiza, Zurich en Amsterdam op de planning staan.

Naast labelnights in verschillende steden staat er ook The 10 Years Of Diynamic Compilation gepland. Deze compilatie bevat 13 tracks die nog niet eerder zijn uitgebracht.

Diynamic houdt van Amsterdam

Volg je Diynamic op de voet, dan weet je dat het label vaak in Nederland te vinden is. Zo kun je elk jaar in mei naar het Diynamic festival in het Amsterdamse Bos en hebben zij elk jaar een label night tijdens het Amsterdam Dance Event, wat ook voor dit jaar door ons verwacht wordt.

LEES OOK: Diynamic Festival

Maar eerst is er om een andere reden een feestje te vieren in Amsterdam. Met zowat alle grote artiesten  die tracks hebben uitgebracht op het label wordt er op 23 september urenlang gefeest op drie verschillende locaties. In samenwerking met Loveland en DGHTDVSN wordt er in het Paradiso en De Marktkantine tegelijkertijd gefeest in Amsterdam. Daarnaast zal er een after-hours feest gehouden worden in de Chicago Social Club.

Je hoeft je geen zorgen te maken over het missen van een van de artiesten. Ze draaien namelijk allemaal op alle drie de locaties. Je ziet onder andere Adriatique, H.O.S.H., Kollektiv Turmstrasse en natuurlijk Solomun. De volledige line-up vind je onder andere op het Facebook event van de feesten op 23 september.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws