Ultra Singapore dropt vette tweede deel line-up

Ivo Mollemans | 1 augustus 2016
events

Ultra Singapore line-up

Ultra Singapore zal dit jaar een upgrade ondergaan om 2 dagen te duren, in plaats van het zogeheten 'Road to Ultra' te zijn, wat betekent dat de editie van het festival 1 dag duurt. Met deze upgrade worden ook extra stages toegevoegd waardoor het festival er nu drie telt: Main, Live en Resistance. Het festival heeft hierdoor een capaciteit van 50.000 bezoekers terwijl dit er vorig jaar 11.000 waren. Een hele uitbreiding dus.

Dit is de Ultra Singapore line-up    

Het festival vind dit jaar plaats in September en na het eerste deel van de line-up, heeft het festival nu ook de tweede ‘Phase’ naar buiten gebracht. De artiesten die worden toegevoegd aan de line-up zijn onder andere Carnage, Above & Beyond, Afrojack, Deadmau5, Dj Snake, Jauz, Marshmello en W&W.

LEES OOK: Ultra Music Festival dropt Singapore line-up

ZHU

Een naam die meteen opvalt op de line-up is de mysterieuze ZHU. Online is weinig over hem te vinden en er word veel gespeculeerd over wie hij nou eigenlijk is. Onlangs heeft hij zijn album GENERATIONWHY naar buiten gebracht en verwacht een review daarvan binnenkort bij Partyscene.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws