Line-up Above & Beyond in Ziggo Dome bekend

Rick Francissen | 3 augustus 2016
events

Above & Beyond ABGT200

Trance trio Above & Beyond viert hun tweehonderdste aflevering van hun radiozender Group Therapy in Nederland. ABGT200 wordt dan ook op zaterdag 24 september in de Ziggo Dome gehouden. Het Britse trance-trio bracht de line-up naar buiten in aanloop naar het evenement.

Above & Beyond in de Ziggo Dome

De tweehonderdste radiouitzending van Group Therapy wordt natuurlijk samen met een aantal andere dj’s gevierd. Dit jaar komen Andrew Bayer en Ilan Bluestome met een back-to-back set in de Ziggo Dome te staan. Verder treden er naast Above & Beyond zelf ook de dj’s Cubicolor, Grum, Jason Ross en Yotto op.

LEES OOK: Kijken: Bejaard echtpaar zet drop in bij Above & Beyond on stage

Voor het jaarlijkse feest is het niet nieuw dat er een bijzondere en grote locatie wordt gekozen. Na Madison Square Garden in New York en The All Phones Arena in Sydney is nu de Ziggo Dome aan de beurt. Het is de grootste headline show in Europa dat Above & Beyond ooit heeft gedaan.

“It’s exciting to bringing ABGT200 to Europe and the great city of Amsterdam, which has such a rich history in dance music”.  

Livestream

Mocht je geen tickets hebben voor het uitverkochte evenement, dan kun je altijd de livestream op YouTube en Facebook volgen die op de 24e om 21 uur start. Daarnaast is er na het concert in de Ziggo Dome ook nog een afterparty op zondag 25 september. Met onder andere Cubicolor, Dom Donnelly, Hisham Zahran, James Grant, Way Out West en Yotto beloofd dit ook een mooi feestje te worden. Meer info over de afterparty is te vinden op de evenementenpagina op Facebook.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws