Nieuwe namen toegevoegd aan line-up Ultra Japan

Rick Francissen | 5 augustus 2016
events

Ultra Japan

Bij het bezoeken van Ultra ben je eigenlijk altijd zeker van een waanzinnige line-up. Ook deze derde editie van Ultra Japan krijgt met een toevoeging van flink wat vette namen een plek in het rijtje van alle andere Ultra festivals.

Ultra Japan line-up

De derde editie van Ultra Japan gaat in het Tokyo Abaida Ultra Park plaatsvinden in het weekend van 17 t/m 19 september. Naast eerder aangekondigde namen als Martin Garrix, Hardwell, Deadmau5 en Tiësto zijn er nu tientallen namen aan toegevoegd. Aan de headliners zijn bijvoorbeeld Knife Party en Kygo toegevoegd en barst het van de support van goede dj’s. Zo zien we bijvoorbeeld W&W, Galantis en Fedde Le Grand staan. Onder de regional support wordt ook nog een hele lijst namen gedropt die je op de onderstaande foto kan lezen.

Heb jij toevallig nog wat geld over om naar Japan te vliegen, koop dan ook snel je tickets voor het festival. Voor de rest, en waarschijnlijk de meesten, kunnen we alleen maar hopen op een livestream. Deze is nog niet officieel aangekondigd, maar gezien de werkwijze van Ultra kunnen we half september weer genieten van Ultra TV, ditmaal in Tokyo.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws