BREAKING: Airforce Festival gaat DOOR!

Wouter de Vink | 4 augustus 2016
events

AIRFORCE festival gaat door!

Zojuist heeft de rechtbank in Zwolle besloten dat Airforce Festival door mag gaan. Het verzoek van de stichtingen is afgewezen. Zij kwamen op voor de beschermde vleermuizen in het gebied van de militaire vliegbasis van Twente. De rechter heeft besloten dat er geen sprake is van overtreding op de Flora & Fauna-wet.

LEES OOK: Interview met Airforce Festival: ‘Wij komen later in het rijtje van de allergrootste festivals te staan’

De stichtingen spanden een kortgeding aan tegen de gemeente Enschede, die de vergunningen verleende aan de organisatie van het festival. Zij - Art of Dance en Absolutely Fresh - gaven eerder al aan dat zij een ecologisch rapport hebben op laten stellen door een erkend instituut en daarmee rekening hebben gehouden met de omgeving van de locatie. Zij kregen dus gelijk van de rechtbank in Zwolle en hierdoor mag het harder styles-festival gewoon door gaan. Er mag aanstaande zaterdag dus gewoon gestampt worden! Na afloop zochten de organisatie en de stichtingen nog toenadering op de gang.

Rechter heeft besloten dat AIRFORCE Festival gewoon door gaat!

Tickets en info Airforce Festival

Wil jij deze eerste editie van Airforce Festival niet missen? Voor meer informatie over het festival zelf en tickets, ga je naar de website van het evenement: www.airforcefestival.com

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws