Straf_Werk maakt ADE feesten bekend

Rick Francissen | 24 augustus 2016
events

Straf_Werk ADE

Met slechte weersvoorspellingen gingen bezoekers van het Straf_Werk festival naar Amsterdam om daar met de voeten in het zand te genieten van een flinke hoeveelheid goede house-artiesten. Voor de organisatie was dit natuurlijk het perfecte moment om hun feesten tijdens het Amsterdam Dance Event bekend te maken.

LEES OOK: Straf_Werk Festival

Straf_Werk op ADE

Op de vrijdag en de zaterdag tijdens ADE zal Straf_werk opnieuw te vinden zijn in de hoofdstad. Met deze twee feesten zet de organisatie weer de creme de la creme uit de house-scene neer in de Kromhouthal. Deze rauwe locatie, vroeger een fabriekshal, zorgt voor de nodige sfeer.

Op vrijdag 21 oktober vind je er Cinnaman, Danny Daze, De Sluwe Vos, George Fitzgerald en Paul Woolford in zaal 1. Adana Twins, Cubicolor, Daniel Bortz en Finnebassen verzorgen de muziek in de andere zaal.

Zaterdag 22 oktober host Hot Since 82 zijn eigen stage met zijn Knee Deep in Sound-label. Naast hem zullen Eats Everything, Cristoph, Luuk van Dijk, Noir en Guti optreden. In de tweede zaal staan Chris Stussy, Kevin Over, Montel, Phil Weeks en Prunk.

Veel artiesten die aanwezig waren op het Straf_Werk festival zullen dus terugkeren naar Amsterdam in oktober om een flink feest te gaan neerzetten. Check de onderstaande trailer om alvast in de sfeer te komen.

Beeld via Facebook Straf_Werk

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws