Electric Daisy Carnival gaat naar India

Rick Francissen | 25 augustus 2016
events

EDC

Een van de grootste festivals van de VS gaat nog verder uitspreiden. Na grote edities in verschillende steden in het thuisland zoals New York, Las Vegas en Orlando is EDC ook in Groot-Brittannië, Mexico, Brazilië en Japan geweest. Na Noord- en Zuid-Amerika en een deel van Europa is het voor Insomniac Events tijd om naar Zuidoos-Azië te gaan, namelijk: India.

Eerste EDC in Zuidoost-Azië

Het Electric Daisy Carnival wat beter bekend staat als EDC zet zijn eerste voetstappen in India op 12 en 13 november dit jaar. In Dehli kunnen de Indiërs volledig uit hun dak gaan. EDC kennende zal er flink worden uitgepakt wat aankleding en podiumontwerp betreft al zal het niet de waanzinnige grootte bereiken als de editie in Las Vegas waar de mainstage ruim 3 miljoen dollar kostte.

LEES OOK: Dit kost een beetje mainstage in Amerika!

Insomniac Events CEO Pasquale Rotella laat weten erg enthousiast te zijn over deze nieuwe editie. ‘Sinds dat ik klein ben, ben ik gefascineerd door het kleurrijke land met de exotische cultuur’. Met een opkomende markt in de dance scene in Zuidoos-Azië verwacht de organisatie dan ook dat het festival erg mooi tot leven zal komen.

Beeld via Facebook Electric Daisy Carnival (EDC)​

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws