Oliver Heldens in de Heineken Music Hall

Rick Francissen | 29 september 2016
events

Oliver Heldens 

Inmiddels lijkt Oliver Heldens alle grote mijlpalen al gehad te hebben. De mainstage van Tomorrowland, meerdere hits, eigen label Heldeep Recordings en optredens overal op de wereld. Kortom de 21-jarige dj doet het ontzettend goed. Dit succes wordt in december uitgebreid in de Heineken Music Hall waar hij zijn eigen show mag gaan neerzetten.

Oliver Heldens eigen show

Met flink wat hits, waarvan ‘Gecko’ ongetwijfeld de meest bekende is, heeft Oliver Heldens zich onder die naam behoorlijk goed op de kaart gezet. Ook zijn alias HI-LO, waarmee hij net iets andere tracks uitbrengt dan je van hem gewend bent, doet het goed. ‘Crank It Up’ is een goed voorbeeld van de stijl die afwijkt van de Oliver Heldens tracks, terwijl het wel de identiteit en sound behoud.

LEES OOK: Oliver Heldens dropt videoclip van 'Flamingo'

Op zaterdag 3 december heeft Oliver Hedens de taak om een flink feest neer te gaan zetten in de Heineken Music Hall. Als we hem mogen geloven komt dat wel goed, want hij nodigt ook een aantal dj’s uit om samen met hem de avond met muziek te vullen.

Kaarten voor Oliver Heldens zijn feest in de Heineken Music Hall zijn nog steeds te koop. Early birds zijn inmiddels uitverkocht, maar voor €34 zijn er nog steeds normale tickets beschikbaar. Kaarten koop je via de MOJO website.  

Beeld via Facebook Oliver Heldens

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws