WiSH Outdoor en Paaspop Events brengen nieuw hardstyle feest: Ace Of Spades

Thomas Keulemans | 5 september 2016
events

WiSH Outdoor en Paaspop Events presenteren samen een unieke samenwerking en lanceren een gloednieuw concept,  genaamd Ace of Spades – The Secret Society. Het spectaculaire indoor evenement, wat op zaterdag 17 december zal plaatsvinden in Schijndel, zal één grote mainstage bevatten met de focus op hardstyle.

De grootste namen uit de scene zullen binnen enkele dagen gepresenteerd worden via de officiële kanalen van Ace of Spades. De kaartverkoop zal spoedig starten, waarbij de vroege vogels zich kunnen trakteren op een mooie korting. De Early Bird tickets zijn verkrijgbaar voor €22,50 zolang de voorraad strekt. De reguliere tickets zullen voor een luttele € 27,50 te koop zijn via de website www.theaceofspades.nl.

WiSH Outdoor en Paaspop Events

WiSH Outdoor is het bekendste product van WiSH Events en is al zes jaar op rij uitverkocht met afgelopen jaar meer dan 60.000 bezoekers in Nederland en 30.000 bij de tweede editie in Mexico. Het festival breidde onlangs ook nog uit naar Italië. Paaspop Events, ontstaan uit Stichting Paaspop, houdt zich al jaren bezig met de ontwikkeling en productie van uiteenlopende festivals en concerten zoals onder meer Paaspop, Speedfest en ScumBash. Maar ook Metropolis en WE ARE ELECTRIC (zowel de ééndaagse indoor editie in het Klokgebouw Eindhoven als de meerdaagse (zomerse) buiteneditie met camping op het E3-strand in Eersel) behoren tot de imposante rij van succesvolle producties.

Volg Ace of Spades voor alle info en updates!

Hou jij van hardstyle? Hou dan alles rondom Ace Of Spades goed in de gaten via de volgende kanalen!

Facebook: www.facebook.com/theaceofspadesNL

Instagram: @aceofspadesNL

Twitter: @aceofspadesNL

Snapchat: @aceofspadesNL

Website: www.theaceofspades.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws