Q-BASE dropt timetable en teaser

Rick Francissen | 5 september 2016
events

Q-BASE

Op 10 september wordt er op de oude vliegtuigbasis van de Britse luchtmacht in Weeze weer viertien uur lang gefeest op Q-BASE. Het evenement staat jaarlijks garant voor het beste uit de hardere stijlen en stelt ook dit jaar niet teleur. Wanneer we de timetable zien willen we ons dan ook graag in stukken kunnen hakken om overal bij te kunnen zijn! The countdown to Q-BASE has begun...

Q-BASE houdt het breed

Ondanks dat het Q-Dance feest Q-BASE zich alleen richt op de hardere stijlen in de dance, is er een flinke verscheidenheid te vinden bij alle 10 stages. Hardstyle, raw-hardstyle, hardcore, freestyle, extreme hardcore en hardcore drum ’n bass zijn bijvoorbeeld de muziekstijlen die je tegenkomst in Weeze.

LEES OOK: Checken: Het Q-BASE anthem is hier!

Om alvast in de stemming te komen liet Q-Dance ook de volgende video zien op Facebook. Het laat in een korte samenvatting zien waar Q-BASE voor staat. Veertien uur lang knallen op de vetste locatie die je je kunt voorstellen voor een festival als deze. Hangars voor vliegtuigen, een oude landingsbaan en uiteraard een hele dikke aankleding die je van Q-Dance gewend bent. Begin alvast met puzzelen op de onderstaande timetable en bekijk de video nog een keer om helemaal in de stemming te komen.

timetable Q-BASE

Beeld via Q-BASE

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws