Qlimax 2016: The Rise Of The Celestials

Thomas Keulemans | 6 september 2016
events

Op 19 november is het weer tijd voor Qlimax 2016 in het GelreDome in Arnhem. Oftewel, tijd voor een van 's werelds vetste spektakels binnen de hardere stijlen. Organisator Q -dance dropte gisteravond de trailer van het evenement en kondigde de start van de kaartverkoop aan, die zal beginnen op 17 september (13:00) via Q-dance.com.

Transcend the physical…

Enter the mystical…

Qlimax - Rise of the Celestials

Bekijk hier de uitgebrachte trailer van Q-dance voor Qlimax - Rise of the Celestials.

Qlimax paradepaardje van Q-dance

Qlimax is een hardstyle-dancefeest dat eenmaal per jaar in het GelreDome gehouden wordt door Q-dance. In 2000 was de eerste editie, toen nog in het Klokgebouw in Eindhoven, maar sinds 2008 is het GelreDome de vaste locatie. Ieder jaar staat het feest in het teken van een nieuw thema. Het feest staat bekend om de opbouw van muziekstijlen, waar de naam ook naar verwijst (steeds harder naarmate de nacht volgt!). Zo wordt vaak geopend met jump, hardtrance, subground of early hardstyle. Vervolgens wordt het feest gedomineerd door hardstyle, waarna vaak een hardcore artiest het feest sluit.

BEKIJK OOK: Q-dance eindshow op Mysteryland

Qlimax is zo'n beete het paradepaardje van Q-dance. Het evenement staat bekend als het grootste indoor feest van de hardere stijlen. Goed voor 27.500 gelijkgestemde hardstyle party people, gericht op één podium, zodat iedereen dezelfde muziek en dezelfde energie kan ervaren. Daardoor maak je echt onderdeel uit van 'iets groots'. Door middel van super vette shows en de nieuwste technieken zet organisator Q-dance met Qlimax elk jaar een feest neer dat jij niet wilt missen!

Line-up en anthem

De line-up en het Qlimax anthem zijn op dit moment nog niet bekend, maar die worden zoals elk jaar in de nu volgende weken bekend gemaakt. So: Stay tuned en be ready to get high on energy! Ga nog maar eens even goed zitten voor de dikke aftermovie van Qlimax 2015, die je hieronder kunt bekijken!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws