MTV REC kondigt line-up en locatie aan

Rick Francissen | 7 september 2016
events

MTV REC Het Schieblok

Dit jaar worden de MTV European Music Awards (EMA) uitgereikt in Nederland. De awardshow zal plaatsvinden in een van de grootste evenementenlocaties van de stad (Ahoy) op zondag 6 november. Als MTV naar een stad komt met zo’n show moet dat natuurlijk gevierd worden. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november zullen evenementenorganisatoren in Rotterdam daarom de krachten bundelen om met MTV REC een tweedaags festival te organiseren op verschillende toplocaties in hetzelfde huizenblok.

LEES OOK: Rotterdamse Dance Parade keert misschien terug!

MTV REC heropent Perron

MTV REC zal plaatsvinden in het Central District Rotterdam. Deze vage omschrijving werd met de onderstaande foto verduidelijkt. Dit zogenaamde district is op één minuut loopafstand van Rotterdam Centraal en kenmerkt zich door de verschillende uitgaansgelegenheden in het gebied. De meest opvallende naam die op de kaart verschijnt is Perron.

MTV REC

Deze voormalige Rotterdamse club heeft de underground house, techno en drum ’n bass scene goed op de kaart gezet in de stad. In april 2015 moest de club de deuren sluiten omdat de gemeente een nieuwe plannen had voor het desbetreffende stuk grond. Doordat er nog steeds geen plannen zijn doorgevoerd wordt de zogenaamde techno bunker tijdens MTV REC opnieuw geopend.

Rotterdam bundelt kracht

Tijdens het MTC REC evenement kun je twee dagen met één ticket alle locaties in en uit lopen. Deze entree passen zijn beschikbaar in day-tickets en weekenders. In de verschillende locaties worden uiteenlopende artiesten uitgenodigd door organiserende partijen 360 degrees, Clone records, Discoflamingo, Red Light radio, Rush Hour, Soulection, Sjansi Dansie, Venour en Yardbird. De line-up check je op de website van MTV REC en in de onderstaande Facebook video.

Beeld via Facebook REC. en Het Schieblok

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws