Dannic presenteert line-up van Fonk labelnight tijdens ADE

Rick Francissen | 8 september 2016
events

Dannic

Dannic heeft een fantastisch jaar achter de rug nadat hij afgelopen Amsterdam Dance Event zijn eigen label heeft aangekondigd. De dj, producer en nu ook label eigenaar weet met zijn eigen Fonk Recordings een typerende sound in de grote hoeveelheid dance muziek te verwerken. Tijdens dit ADE brengt hij deze sound samen met veel andere dj’s naar Escape.

BEKIJK OOK: De Dutch Dance Reporters spraken DANNIC op Dance Valley!

Dannic maakt grote stappen

Van rondrijden in een zogenaamde demo bus in Amsterdam tot een eigen labelnight in Escape. Zo hard gaat het in een jaar tijd met het label Fonk van Dannic. Tijdens de speciale avond die in het teken staat van de Fonk Recordings sound nodigt hij een grote hoeveelheid talenten uit. Onder ander Holl & Rush, HIIO, Tom & Jame en Corey James staan op de line-up.

Tickets voor de labelnight van Dannic zijn Fonk Recordings zijn nog te koop voor een kleine €8.50.. Het feest is op de eerste ADE avond, woensdag 19 oktober en duurt van 23 uur tot 4 uur. Kun je hier niet bij zijn en wil je Dannic toch nog zien optreden tijdens het ADE, dan staat hij ook nog op donderdag 20 oktober in de Heineken Music Hall tijdens Hardwell presents Revealed.

Beeld via Facebook Dannic

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws