Meer namen Zuid-Amerika tour Ultra bekend

Rick Francissen | 10 september 2016
events

Ultra Music Festival

Het is niet de vraag of er goede artiesten komen, maar welke, wanneer we het over een Ultra Music Festival hebben. Ultra gaat in oktober naar het zuiden toe en bezoekt Peru, Chili, Bolivia  Paraguay en Brazilië. Nu heeft de organisatie de eerste namen voor deze feesten bekend gemaakt.

Ultra Music Festival in Zuid-Amerika

Het is zeker niet het eerste jaar dat Ultra een tour naar het zuidelijke deel van Amerika doet. In het verleden zijn onder andere landen als Brazilië, Argentinië, Chili, Colombia en Bolivia bezocht. Geen wonder dus dat de organisatie terugkeert naar het continent waar dance muziek met open armen ontvangen wordt.

Tijdens de Zuid-Amerika tour wordt er vijf keer gestopt. Ten eerste in Lima, Peru waar Martin Garrix de headliner is. Ook in Santiago, Chili is hij de grootste artiest op de line-up. In beide steden wordt hij gesupport door dj’s als Carnage en Dash Berlin.

Hardwell heeft de eer om in Santa Cruz, Bolivia als headliner op het festival te staan. In Ligue zijn er niet één, maar drie headliners. Above & Beyond, Krewella en DJ Snake vullen deze plekken op.

Het Ultra Music Festival in Rio de Janeiro wat drie dagen duurt en op 14 en 15 oktober zal plaatsvinden had al een grote hoeveelheid headliners op de line-up staan. Onder andere Carl Cox, Hardwell, Martin Garrix, DJ Snake en Steve Aoki zie je op deze lijst staan.

LEES OOK: Techno concept Resistance van Ultra krijgt eigen festival

Beeld via Facebook Ultra Music Festival

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws