Stap op 17 september in De Tijdmachine

Rick Francissen | 13 september 2016
events

De Tijdmachine

Ben je een liefhebber van hardstyle en zou je de tijd willen herleven waarin hardstyle is opgekomen, dan kun je op 17 september in het Klokgebouw in Eindhoven in De Tijdmachine stappen.

Geen tijd te verliezen met De Tijdmachine

Je hebt geen tijd te verliezen als de tijdmachine je aanspreekt. Het evenement staat namelijk al op zaterdag 17 september voor de deur. De Tijdmachine houdt voor het eerst een editie buiten Amsterdam. De organisatie heeft gezien de line-up het motto aangehouden ‘als je het doet, doe het dan goed’, want de onderstaande namen zijn allemaal te vinden in het Klokgebouw verdeeld over drie zalen.

Line-up De Tijdmachine 17 september

2-Sidez, Alpha Twins, B-Front, Balistic, Coone, D-Block & S-te-Fan, Dark-E, Davide Sonar, Deepack, Donkey Rollers, Dozer, Fenix, Francois, Frequencerz, Geck-O, Jones, Jowan, Max B. Grant, Noisecontrollers, Pavo, Pinas, Psyko Punkz, Ruthless, Ryfle & Distractor, Scope DJ, Slim Shore, Super Marco May, The Beholder, The Pitcher, Thera, Zany, DV8, Da Dyndrome, Dash

Een timetable voor het evenement is nog niet bekend. Kaartjes zijn nog wel te koop voor €34.50. Deze zijn te koop via de website van organisator Lose Your Mind. Ben je er zaterdag bij, dan kun je naar het Klokgebouw vanaf 21 uur tot 7 uur ’s ochtends.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws