Road to Ultra: Hong Kong

Rick Francissen | 14 september 2016
events

Ultra Hong Kong

Voor het eerst zal er in het weekend van 17 september een Ultra Music Festival worden gehouden in Hong Kong. Hiermee voegt de organisatie nog een nieuwe locatie toe aan het al enorme lijstje van wereldsteden waar het festival gehouden wordt.

LEES OOK: Ultra Passport biedt frequente bezoekers voordelen

Ultra in Kowloon

Hong Kong staat bekend als een gigantische en drukke stad. Zeker het gebied Kowloon is waanzinnig druk en heeft dan ook een bevolkingsdichtheid wat bijna nergens anders in de wereld te vinden is. Op een oppervlakte van 47 vierkante kilometer wonen namelijk meer dan twee miljoen mensen.

Dat Ultra juist in dit gebied een locatie heeft gevonden is bijzonder. We kunnen met de Onderstaande foto van het West Kowloon Cultural District (Nursery park) niet anders zeggen dan dat de organisatie van het festival een uitstekende locatie heeft uitgekozen.

Hong Kong Ultra

Line-up Ultra Hong Kong

Het festival in Kowloon zal één dag duren en zal plaatsvinden op zaterdag 17 september. Net zoals bij alle andere Ultra Music Festivals wordt er ook in China flink uitgepakt wat muziek betreft. Knife Party, Martin Garrix en Nero staan als headliners op het festival en worden door zowel internationale als locale dj’s ondersteund. Onder andere Jauz, Marshmello, Galantis en DJ Yin draaien op het eerste Ultra festival in Hong Kong

Beeld via Facebook Road to Ultra: Hong Kong en SCMP

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws