ALDA organiseert nieuw festival in Myanmar

Ivo Mollemans | 15 september 2016
events

Alda

De evenementorganisator ALDA heeft bekend gemaakt te werken aan een festival in Myanmar. Hiermee speelt de organisator in op de grote vraag die van Azië afkomt voor dance festivals. Het festival heet ‘We Are Connected’ en zal plaats vinden op 23 november in Yangon.

ALDA ziet kansen

ALDA ziet een goede toekomst voor het festival en heeft zelfs al plannen voor uitbreiding van We Are Connected. Daarnaast zullen er ook nog een hoop andere festivals worden georganiseerd in Azië door ALDA. ALDA verzorgt de line-up, aankleding en merkrealisatie van het festival en begeleidt daarnaast de lokale organisatie in het voeren van effectieve marketing en productie. We Are Connected word georganiseerd in samenwerking met Heineken. De headliner is Armin van Buuren maar binnenkort wordt de gehele line-up van het festival openbaar gemaakt. Het belooft in elk geval veel goeds voor Azië.

LEES OOK: Line-up eerste EDC in Azië naar buiten gebracht

Dennis de Bruin, de CEO van ALDA Asia had het volgende te zeggen over de ondernemingen van ALDA in Azië:

‘Wij zijn erg enthousiast over We Are Connected. Wij geloven dat we met dit merk de perfecte kick-off hebben in Myanmar, een land dat erg snel digital minded is geworden. In dit land liggen ontzettend veel kansen voor de EDM wereld, net zoals in de rest van Azië. Wij willen als ALDA dan ook blijven uitbreiden. We Are Connected is een uniek merk dat we komende jaren wereldwijd steeds verder gaan uitbouwen.’

Azië brengt nieuwe markt

De Aziatische tak van ALDA, ALDA Asia, is vorig jaar opgericht en is gevestigd in Hong Kong. Dat er een speciale afdeling is gemaakt voor de organisatie van festivals in Azië laat des te meer zien dat er een enorme potentiële markt te vinden is in Azië voor organisatoren en de dance industrie in het algemeen. Het doel van ALDA in Azië is om haar eigen merk verder te ontwikkelen en daarnaast ook een netwerk op te zetten met lokale partners. We Are Connected is niet het enige festival dat ALDA al realiseert. Daarnaast word ook de Armin Only Embrace World Tour door de organisator geproduceerd in zeven steden in Azië. De tour van Armin zal de eerste solo DJ show in China worden en vind plaats op 18 november in Shanghai.

Beeld via Facebook ALDA Events

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws