Hodor achter de draaitafels in Rotterdam

Rick Francissen | 15 september 2016
events

Hodor

Heb je Game Of Thrones gezien, dan komt Hodor je sowieso bekend voor. De grote vriendelijke reus die Bran op sleeptouw heeft ondanks zijn goede daden niet het beste imago. Zijn rol als Hodor maakt Kristian Nairn, de naam van de acteur, nogal onbenullig lijken. De Brit is echter een multi talent, want ook achter de draaitafels weet hij zich verassend goed te laten zien.

Hodor komt naar Rotterdam

Naast een carrière als acteur heeft Kristian Nairn dus ook een loopbaan als dj en producer. Al een aantal jaar maakt hij eigen muziek die op zijn SoundCloud te beluisteren is. Ook maakt hij remixes waarvan ‘Tectonic’ voor Brendan Maclean de meest recente is. Verder heeft Kristian Nairn zijn eigen radioshow genaamd 7 Sessions en gaat hij de wereld over met zijn Rave of Thrones.

Wil je ook een van deze raves bijwonen, dan biedt Annabel in Rotterdam je deze kans  Deze locatie die al andere namen als Fritz Kalkbrenner en Hendrik Schwarz heeft ontvangen nodigt Kristian Nairn op vrijdag 28 oktober uit met zijn Rave of Thrones. Kaarten zijn via de website van Annabel voor €10 te koop.

Beeld via Facebook Kristian Nairn

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws