Harambe krijgt een hologram op het Day For Night festival

Ivo Mollemans | 16 september 2016
events

In mei dit jaar werd de gorilla genaamd Harambe uit Cincatti Zoo doodgeschoten nadat een 4-jarig jongetje in het verblijf van het dier was gevallen. Harambe sleepte het kind vervolgens door het verblijf heen waarna het de verzorgers het verstandigste leek om de gorilla neer te schieten.

LEES OOK: Politie zet jacht op fraudeurs voort op Ibiza​

Harambe is sindsdien een waar fenomeen geworden op het internet. Overal verschijnen memes die te maken hebben met de gebeurtenissen in mei en de discussie word nog steeds hevig gevoerd.

Ode aan Harambe

Het festival Day For Night wil nu door middel van een hologram een ode brengen aan de overleden gorilla. Harambe is zelfs toegevoegd aan de line-up op de site van het festival met als beschrijving ‘A hologram of our beloved Harambe’. Naast Day For Night hebben ook een aantal artiesten hun hulde gegeven aan de gorilla. Onder andere Young Thug en Getter hebben via hun muziek de gorilla herdacht.

Day For Night

Het festival vind plaats in Houston op 17 en 18 december. Naast Harambe staan ook Kaskade, Run The Jewels, Travis Scott en meer op de line-up. Ook Aphex Twin zal aanwezig zijn. Dit word de eerste live show van de artiest in 8 jaar tijd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws