Q-dance presenteert trailer voor Freaqshow!

Thomas Keulemans | 26 september 2016
events

Vroeg of laat moet je weer na gaan denken over jouw plannen voor... Oudjaarsnacht! Daar kan Q-dance je ook dit jaar een handje bij helpen, want zij presenteert hierbij de trailer voor een van de allergaafste feesten om het nieuwe jaar mee in te luiden: FREAQSHOW! De locatie is de Ziggo Dome, ook niet mis natuurlijk om daar een flink feestje te bouwen tijdens Oud & Nieuw.

FREAQSHOW DRESSCODE: WEIRD, CRAZY, FREAKY

Om van Oud & Nieuw hét hoogtepunt van het jaar te maken, nodigt Q-dance je uit om mee te doen aan het meest absurde verkleedfeest van het jaar. Het maakt niet uit hoe weird, crazy of freaky je outfit is, als je maar verkleed komt! Om je alvast een idee te geven wat je kunt verwachten kun je hier alvast de trailer bekijken, die Q-dance naar buiten heeft gebracht.

Tickets

De kaartverkoop gaat op 1 oktober om 13:00 van start op Q-dance.com. Wacht niet te lang met het bestellen van je tickets, want de kaarten vlogen vorig jaar in razend tempo de deur uit. Daarnaast is het aan jou om te laten zien dat jij onderdeel van het circus bent. Van een gestoorde clown en een mysterieuze zigeunervrouw tot een hagedisman of een sexy tijger, niets is te gek! Onthoud: krankzinnigheid wordt beloond, dus houd je zeker niet in. Om je alvast op weg te helpen met je outfit, heeft Q-dance ter inspiratie wat absurde suggesties gepost op Pinterest

Freaqshow

Datum: 31 december 2016

Tijd: 20:00 - 07:00

Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam

LEES OOK: Party Report Freaqshow 2015

Facebook event

Ben je van plan om niet in je eentje te feesten op Freaqshow? Meld je aan op het Facebook event, nodig je vrienden uit en vier samen met jouw obscure vriendengroep oud en nieuw. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws