Dekmantel festival breidt uit naar Brazilië

Ivo Mollemans | 29 september 2016
events

Het Nederlandse Dekmantel Festival word nu al een aantal jaar gehouden in het Amsterdamse Bos. Daarnaast worden er door de organisatie van Dekmantel ook op andere evenementen feesten georganiseerd. Met het succes wat er tot nu toe geboekt is, is het tijd voor de volgende stap. 

Dekmantel gaat de wereld over

De organisatie heeft namelijk plannen om uit te breiden naar de andere kant van de wereld. Het land waar de volgende editie moet gaan plaatsvinden is dan ook Brazilië. Volgend jaar zal de Braziliaanse editie in Sao Paulo moeten plaatsvinden. Het land heeft ook al een editie in Kroatië weten te realiseren genaamd Dekmantel Selectors.

LEES OOK: Electric Zoo breid uit naar China

Het dagprogramma zal plaatsvinden in de Jockey Club en het programma voor de avond en nacht zal worden gehouden in een industriële omgeving namelijk club Fabriketa. Het festival zal gehouden worden in de nacht van 4 en 5 februari.

Line-Up

De line-up van het festival belooft in elk geval veel goeds. Zo reizen Jeff Mills, Ben UFO en Moodymann naar Brazilië om daar te zorgen voor een flink festival. De line-up bestaat uit een mengeling van Nederlandse en Braziliaanse dj’s. Naast reguliere dj sets zijn er ook een aantal live optredens van Nicolas Jaar, Fatima Yamaha en Juju & Jordash.

De volledige line-up van Dekmantel in Brazilië

Nicolas Jaar (live)
Jeff Mills
Nina Kraviz
Moodymann
John Talabot
Hermeto Pascoal
Bixiga 70
Azymuth
Ben UFO
Joy Orbison
Fatima Yamaha (live)
Hunee
Palms Trax
Tom Trago
Juju & Jordash (live)
Young Marco
Awesome Tapes From Africa
Lena Willikens
Dekmantel Soundsystem
Kornél Kovács
Shanti Celeste
Solar
Davis
Marcio Vermelho
Selvagem
Carrot Green
Valesuchi
Ney Faustini
Gop Tun DJs

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws