Intents festival presenteert: Karnaval Festival    

Rick Francissen | 3 oktober 2016
events

Intents festival

Deze zomer kon je in Oisterwijk naar het zeer geslaagde Intents Festival. En wat was het daar genieten van de muziek die de vele dj's en artiesten die met elkaar samenwerkten ons voorschotelden! Daarbij was de aankleding fenomenaal (Onze hele bevindingen van het festival kun je nog eens teruglezen in het party report). De aankondiging van een Karnaval Festival door organisatie van Intents maakt ons dus samen met veel bezoekers van het festival enorm blij.

Karnaval Festival

Vind je het Carnaval thema nou heel erg leuk, maar hou je niet helemaal van de muziek die erbij hoort, dan biedt Karnaval Festival op 25 februari de ideale oplossing voor jou. ‘Geen hoempa-bandjes, maar podia en wagens met dikke geluidsystemen, een dj-booth en gaan met die banaan! Karnaval Festival is een uniek hardstyle-festival met een carnavaleske thema’, zo omschrijft de organisatie het festival.

'Karnastyle' is dan ook de muziekstijl die je kunt verwachten tijdens het feest. Maakt deze mix tussen hardstyle en carnaval-muziek jou enthousiast, dan mag je een plek in je agenda vrijmaken. Je kunt namelijk in drie verschillende area’s (mainstage, de kroeg & de boombox) van 14:00 tot 21:00 helemaal uit je dak gaan in Moergestel. 

De organisatie van Karnaval heeft inmiddels ook de line-up van de verschillende area's bekend gemaakt. Met deze onthulling is zeker duidelijk dat je op dinsdag 18 oktober 20:00 klaar moet zitten om kaartjes in de macht te slepen. Ben je er vroeg bij dan scoor je een van de 500 early birds voor €12,50. Daarna gaat de ticketprijs met €2.50 omhoog. 

Line-up Karnaval Festival

Mainstage 
Radical Redemption
Frontliner
Frequencerz vs Digital Punk
Mental Theo
Mark With A K
Prins InZanity & Adjudant Dash (Live)
Villain (Karnastyle set)
NSCLT
Hosted by: MC Villain & MC Da Syndrome

Feestcafé
Snollebollekes
Hoscult
Tommy Santo

Boombox
Orphan & Vitellus
Adventum vs. The Shade
Xardio
Raiden
Vlaz & MC Mission
We Are Next
Hosted by: MC Focus

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws