Talkshow van Wessel van Diepen 'Speakers @ ADE' is terug

Thomas Keulemans | 7 oktober 2016
events

Tijdens het Amsterdam Dance Event kun je ook dit jaar weer genieten van 'Speakers @ ADE', de boeiende talkshow van Wessel van Diepen. In het interactieve praatprogramma voelt Wessel van Diepen in een intieme setting een aantal Nederlandse dj's aan de tand over hun interessante levens als supersterren. 

Te gast bij Speakers @ ADE

Dit jaar staan onder andere Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano en W&W op de lijst van van Diepen. Vorig jaar waren dj's als  Armin van Buuren, Don Diablo, Nicky Romero en Laidback Luck te gast in de show en dat leverde bij vlagen zeer bijzondere beelden op. Bekijk hieronder de samenvatting van enkele van die beelden nog maar eens, in de trailer van het 2016 event.

Alle afleveringen van ‘Speakers @ ADE’ worden van 23 t/m 28 oktober elke dag om 20.30 uur uitgezonden op kanaal 18 van KPN Presenteert en zijn daarna ook on demand beschikbaar. Bovendien zal elke aflevering tijdelijk voor iedereen toegankelijk zijn via website van KPN Presenteert.

Groot succes

‘Speakers @ ADE’ was vorig jaar een groot succes. Het publiek maakte dankbaar gebruik van de unieke kans om dj’s allerlei vragen te stellen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Wessel van Diepen zelf deed ook een duit in het zakje door soms echt de grenzen op te zoeken met zijn eigen vragen en legde de dj's daarmee het vuur behoorlijk na aan de schenen!

Eén dj centraal

Er zullen dit jaar in totaal zes afleveringen worden opgenomen. Telkens staat één dj centraal en host Wessel van Diepen zal hem (of haar?) weer gaan bestoken met leuke vragen. Niet alleen over hun muziek, maar juist ook over allerlei randzaken van het dj-bestaan: 

Hoe is het om te leven als een dj?

Hoe gaan ze om met social media?

Wat zijn de talenten van dit moment?

De dj’s krijgen ook weer een aantal pittige stellingen en dilemma’s voorgelegd. Dit, in combinatie met de vragen vanuit het publiek, zal er ongetwijfeld opnieuw voor gaan zorgen dat we enkele boeiende dingen uit de levens van onze dj-helden te weten komen. Grijp jouw kans om je favoriete dj eens flink voor het blok te zetten!

Meedoen kan!

Iedereen kan de opnames van ‘Speakers @ ADE’ bijwonen door zich aan te melden via info@mistersam.nl. De opnames vinden plaats tijdens Amsterdam Dance Event op donderdag 20, vrijdag 21 oktober en zaterdag 22 oktober. Locatie: de Desmet Studio’s in Amsterdam. De talkshow maakt onderdeel uit van het officiële ADE Playground programma. Voor alle opnames is een aantal plaatsen gereserveerd voor ADE passe-partout en ADE-card houders, dus als je slim bent scoor je tijdig je ADE Card! 

Beeld via Facebook en de Smet Studio's

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws