Project One komt definitief naar Qlimax

Ivo Mollemans | 9 oktober 2016
events

19 November 2016 zal een hele speciale dag gaan worden. Die zaterdag zal het hard dance evenement Qlimax, dat georganiseerd word door Q-Dance, zijn jaarlijkse editie weer gaan zien. Zoals gewoonlijk gaat dit evenement gepaard met een hele dikke line-up. Het evenement is dan ook ieder jaar weer in zeer korte tijd uitverkocht. Dit jaar is er echter iets wat niemand voorheen had durven dromen: Project One is officieel bevestigd op de line-up.

Project One

Project One is hét hardstyle duo van vroeger. Het duo bestaat uit Wildstylez en Headhunterz. Beide artiesten zijn als solo-act al gigantisch bekend in de scene, maar de producties die ze als Project One hebben neergezet zijn legendarisch geworden. Een aantal klassiekers die van hun album dat ook The Album heet afkomen zijn ‘Life Beyond Earth’, ‘Rate Reducer’, ‘Fantasy Or Reality’ en ‘The Art Of Creation’. Elke hardstyle liefhebber heeft het album wel eens van begin tot eind afgeluisterd en tot op de dag van vandaag kunnen de nummers goed meedraaien. Helaas hebben ze in hun carrière als Project One maar een klein aantal optredens weggegeven. Het laatste optreden was een verrassing tijdens X-Qlusive Wildstylez en daarvoor stond de meest recente datum in 2010. Ook hebben ze al eerder op Qlimax gedraaid. Dit was in 2008 en die set word beschouwd als een van de beste sets ooit.

LEES OOK: Qlimax 2016: The Rise Of The Celestials

Headhunterz

Voor Headhunterz betekent dit niet alleen een comeback met Project One, maar ook voor zichzelf is dit een comeback in de hard dance scene. Het is algemeen bekend dat hij de laatste jaren heeft gekozen om een andere weg in te slaan met zijn muziek en de meeste fans hebben dit inmiddels weten te accepteren. Eerder dit jaar maakte hij wel een kleine comeback door te draaien op Defqon 1. samen met The Prophet en Technoboy als de ‘Defqon 1. Legends’. Volgens Headhunterz is dit de meest speciale dag uit zijn leven geweest. Het leek er dan ook helemaal niet op alsof hij ooit weg was geweest uit de scene.

Project One is inmiddels ook bevestigd om te draaien in Australië bij Knockout Circuz. Dit optreden zal in december dit jaar plaatsvinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws