Members Of Hardstyle komt met dikke line-up

Ivo Mollemans | 11 oktober 2016
events

Members Of Hardstyle is een feest waarbij de line-up er niet om hoeft te liegen. De acts van de avond zijn allemaal ijzersterk en om het helemaal af te maken staan enkele artiesten ingepland in de vorm ‘battles’. Het zijn in principe allemaal back to back sets, maar dan met een net iets leukere naam. Alle battles die worden gehouden zijn dan ook keihard en de hardstyle liefhebber zal hier dan ook zeker een leuke avond aan beleven.

De line-up van Members Of Hardstyle

Op de line-up van dit jaar zijn onder andere Frequencerz, B-Front, Unresolved en Max Enforcer te vinden. Die laatste doet niet mee aan een battle, maar gaat een heel leuk throwback uur verzorgen voor de aanwezige gasten. Een throwback set is dan ook in goede handen bij hem. Hij doet het al lange tijd goed in de hard dance scene en heeft veel anthems van grote festivals op zijn naam staan. Onder andere Decibel, Hard Bass en Black hebben voorheen zijn hulp ingeroepen voor het maken van een anthem.

LEES OOK: Project One komt definitief naar Qlimax

De battles

Daar waar vorig jaar Jason Payne, Requiem en Regain tegen elkaar streden staan nu de volgende battles op de planning:

Frequencerz vs Ran-D

B-Front vs. Phuture Noize

Unresolved vs. Main Concern vs. Rebelion

Deze acts moeten ervoor gaan zorgen dat de bezoekers niet meer heel naar huis gaan en als we even kijken naar de geschiedenis van elke artiest is dat totaal geen probleem. Frequencerz hebben dit jaar nog hun album uitgebracht waarvan veel nummers inmiddels tot hits in de hardstyle scene zijn uitgegroeid. In combinatie met Ran-D die onder andere de populaire Defqon 1 anthem van 2015 verzorgde zal niemand stil staan in de zaal. B-Front en Phuture Noize: beide artiesten hebben al menige mainstage gezien en ook de producties die uit hun studio’s komen rollen zijn gigantisch. Phuture Noize bestond voorheen uit een twee personen, maar door veranderende muzieksmaken is het andere lid vertrokken en nu volgen ze beide hun eigen weg. Als laatste is daar nog het gevecht tussen Unresolved, Main Concern en Rebelion. 3 hard dance acts waarvan er 2 uit een duo bestaan. Dat resulteert in 5 personen die vol met de hardste muziek zitten en dit maar al te graag willen uiten achter de decks. Verwacht dan ook niet dat het woord ‘zacht’ deze avond van enige toepassing zal zijn. Als je zelf nog wil gaan kan dat want er zijn nog tickets beschikbaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws