Maceo Plex in het Rijksmuseum

Ivo Mollemans | 13 oktober 2016
events

Volgende week start het jaarlijkse Amsterdam Dance Event waarbij honderden artiesten naar Amsterdam komen om de hele week lang bij allerlei events aanwezig te zijn. Er zijn zowel interviews, masterclasses, showcases en natuurlijk ook een hoop feesten. Zowel individuele artiesten houden die week hun eigen feestje zoals Martin Garrix, maar ook labelnights van onder andere Hexagon, Revealed en OWSLA. Tijdens deze labelnights zullen bezoekers de kans krijgen om al hun favoriete artiesten van een label in 1 avond live te zien.

Maceo Plex

Ook aanwezig tijdens deze week is Maceo Plex. De dj en producer die in het bezit is van het wereldrecord meeste dj sets in 24 uur zal tijdens ADE bij het Rijksmuseum te vinden zijn. De show zal plaatsvinden in de iconische tunnel van het Rijksmuseum. Het is de eerste keer dat het Rijksmuseum een samenwerking aangaat met een dance artiest. Dit zal dan ook zeker een unieke ervaring worden voor alle aanwezigen.

De avond wordt georganiseerd door Audio Obscura. Deze organisatie is ook verantwoordelijk voor Joris Voorn op 2 september in het concertgebouw en heen hele hoop andere toffe events. Bezoekers kunnen op 21 september gratis naar het Rijksmuseum. Wel heb je hier een speciale pas voor hebben die aan te vragen is via Audio Obscura’s Facebook.

LEES OOK: Chinezen zijn voor het eerst ook aanwezig op ADE

Op 21 oktober opent het Rijksmuseum haar deuren voor de dance fans. Het blijft echter een museum en het feest zal dus geen nachtwerk worden. Vanaf 7 tot 11 ’s avonds is Maceo te aanschouwen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws