In Trance We Trust nodigt trance grootheden uit tijdens ADE

Rick Francissen | 13 oktober 2016
events

In Trance We Trust ADE

Trance feesten zijn er vandaag de dag niet in overvloed, sterker nog wanneer je een trance evenement wil bezoeken moet je soms zelfs goed zoeken. Wanneer er dan een dergelijk feest te vinden is, is deze vaak wel van hoge kwaliteit. Zo ook kun je tijdens het Amsterdam Dance Event een goed trance feest genaamd  In Trance We Trust vinden op woensdag 19 oktober.

In Trance We Trust pakt groot uit 

Op 19 oktober zal er een flink feest georganiseerd worden waarbij de drie locaties Transformatorhuis, WesterUnie en Westerliefde zullen worden samengevoegd. De betrokken partijen die elk hun eigen stage hebben en eigen dj’s kunnen uitnodigen zijn In Trance We Trust, Grotesque en Mental Asylum. Alle partijen pakken groot uit en beloven hiermee vanaf 21:00 tot 7:00 ’s ochtends een flink feest neer te gaan zetten.

Net als de locaties die gekozen zijn voor In Trance We Trust zijn ook de dj’s die zijn uitgenodigd door de verschillende partijen veelbelovend. De line-up bestaat namelijk uit de volgende namen:


- In Trance We Trust -

Hosted by: Menno de Jong
John O'Callaghan
Bryan Kearney
Sean Tyas
John Askew
Liquid Soul
Will Atkinson
Alex Di Stefano
Adam Ellis
Talla 2XLC


- Grotesque -

Hosted by: RAM
Andy Moor & Lange pres. Stadium4
Richard Durand
Mark Sherry
Sied van Riel
M.I.K.E. Push
Craig Connelly
James Kiedis

- Mental Asylum -

Hosted by: Indecent Noise
Darren Porter
Paul Denton
Tempo Giusto
Andres Sanchez
Dark Fusion
Alex Ryan
Madwave

Wil je dit trance spektakel nou niet missen, ga dan snel naar de In Trance We Trust website om je tickets te verzilveren. Alleen de laatste ronde tickets is nog voor €38 per stuk verkrijgbaar.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws