Daft Punk op Glastonbury 2017

Ivo Mollemans | 15 oktober 2016
events

De laatste tijd gaan er steeds meer geruchten rond dat Daft Punk wederom een comeback gaat maken. Deze comeback staat volgens velen gepland in 2017. Dit is namelijk precies 10 jaar later dan hun laatste show in 2007 die volgens velen als legendarisch word beschouwd. Het is dan ook niet vreemd dat fans ten zeerste hopen dat de comeback realiteit gaat worden.

Nieuwe geruchten over Daft Punk

Het laatste gerucht dat naar boven is komen drijven gaat over een potentieel optreden op het Glastonbury festival in 2017. Het vorige gerucht bracht het nieuws dat de robots op Coachella te vinden zouden zijn, maar dat is meteen weer de grond in geboord nadat een bron dichtbij de artiesten zei dat dit niet waar is. Het bewijs dat Daft Punk wel op Glastonbury te vinden zal zijn is daarentegen een stuk geloofwaardiger. De organisatie zelf bracht namelijk de volgende statement naar buiten:

‘eFestivals currently believes that next year Radiohead will be given that opportunity to headline on Saturday. We also strongly believe The Stone Roses are the front runners to top the bill on Sunday, and while we are less certain on the third headlining act, we have had what should be well-sourced information several months ago, that it’s supposedly Daft Punk topping the bill on the Friday.’

Zowel Daft Punk als het management van het duo hebben nog niet gereageerd op deze uitspraak. Laten we in elk geval hopen dat het waar is want dan is de kans dus groot dat ze ook andere locaties zullen langsgaan om wederom legendarische shows te geven.

LEES OOK: Burning Man organisatie staat op tegen vandalisme

Glastonbury

Het Glastonbury festival is een van de populairste festivals ter wereld. Dit jaar verkocht het festival in minder dan een uur tijd uit en dat is niet mis aangezien er 135.000 kaarten beschikbaar werden gesteld. De line-up liegt er dan ook niet om. Keer op keer weet de organisatie de grootste namen te strikken om het podium te beklimmen. Zo stonden dit jaar Muse, Adele, Tame Impala, Coldplay en Gregory Porter op de mainstage. De line-up van 2017 is daarentegen nog niet eens uitgebracht, maar bezoekers gaan er dus al automatisch van uit dat het een top weekend gaat worden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws