Mad Decent Beach Party is afgelast

Ivo Mollemans | 16 oktober 2016
events

Het label van Diplo staat naast de geweldige producties die uitkomen via het label ook bekend om de geweldige feesten die ze geven. Het label is bekend van de Mad Decent Block Party’s en Mad Decent Boat Party’s die op verschillende locaties worden gehouden. Dit jaar zou er daarnaast eigenlijk ook een Mad Decent Beach Party gehouden moeten worden. Helaas is deze nu afgelast wat tot grote teleurstelling leidt bij de mensen die tickets wisten te scoren voor het evenement.

LEES OOK: Daft Punk op Glastonbury 2017

De feesten van Mad Decent

Ook al zijn de feesten van Mad Decent altijd druk bezocht en is de line-up keer op keer op van te smullen, toch verloopt het niet altijd helemaal zoals gepland. Bij een Boat Party in 2015 kwam een bezoeker om het leven doordat ze in het water terecht kwam. Wat de oorzaak was dat ze in het water belande is onbekend, maar zuke dingen horen niet te gebeuren op een festival of feest. Om dit soort situaties te voorkomen heeft de organisatie van de Beach Party meegedeeld dat het feest niet door zal gaan. De exacte reden hiervoor is niet helemaal duidelijk, maar wel hebben ze aangegeven dat het feest niet gegeven zou kunnen worden in de omstandigheden die de organisatie zelf graag wil zien.

‘The CID Presents team and Mad Decent crew are both committed to providing fans with stellar experiences, and after thorough consideration, we have realized we are not able to host the weekend in the exact style we are accustomed. Therefore, unfortunately we have decided to cancel this event. Our sincerest apologies to each person this decision impacts.

Fans who purchased all-inclusive packages will be refunded in full, including related airfare expenses, and will receive direct communication from CID Presents in the coming days.’

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws