ADE 2016: De kunst van het luisteren

Peter Güldenpfennig | 19 oktober 2016
events

Er is heel wat te feesten tijdens Amsterdam Dance Event 2016, maar er valt ook genoeg te luisteren. Diverse fabrikanten van audio-apparatuur tonen er hun nieuwste producten, ook Raumfeld en wel in hun eigen brandstore

Raumfeld Listening Room

Het merk Raumfeld en partnermerk Teufel staan al jaren bekend als apparatuur voor echte muziekliefhebbers, liefhebbers van alle soorten muziek dus. Tijdens het Amsterdam Dance Event heeft Raumfeld de handen ineen geslagen met Deep House Amsterdam voor een tweedaagse showcase waarbij diverse dj's laten horen hoe breed de apparatuur van Raumfeld muziek draagt. Dat daar niets van gelogen is bewijst onderstaande video, waarin de band White Lies track voor track hun nieuwe album afgaat in de Raumfeld Listening Room.

Raumfeld tijdens ADE

De film mag dan om een rockband draaien, dit ADE zoekt Raumfeld het in de dance met workshops en showcases van ondermeer Breach, Huxley en Prunk in haar Amsterdamse brandstore. Daarnaast kun je er natuurlijk terecht voor alle nieuwe Raumfeld- en Teufel-apparatuur. 

Geïnteresseerd om dit ADE de Raumfeld Brand Store te bezoeken? Meld je dan aan via de Dance Tonight-app die je kunt downloaden voor iOS en Android.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws