Spinnin' Records opent samen met Sony pop-up store

Rick Francissen | 19 oktober 2016
events

Spinnin' Records pop-up store

Het Amsterdam Dance Event is inmiddels in volle gang en dit zorgt ervoor dat de pop-up stores de grond uit schieten. Zo opende Martin Garrix in de ochtend van de eerste ADE dag zijn eigen pop-up store wat voor een bizar lange rij zorgde. Ook Spinnin' Records heeft nu zijn eigen pop-up store geopend op de Reestraat 14, die gedurende het hele ADE te bezoeken is. Wij waren bij de feestelijke opening en zagen naast Spinnin' Records ook Sony en artiesten als Mike Williams, Lucas & Steve en Curbi voorbij komen.

Spinnin' pop-up store

Met de pop-up store van Spinnin’ is het bedrijf voor veel mensen ineens veel makkelijker te bereiken. De mogelijkheid om demo’s te laten horen bij het personeel van Spinnin’ zorgt dan ook voor een flinke rij in de winkel.

De komende dagen kun je bij de winkel terecht voor Spinnin' goodies en kleding zoals truien, petten en shirts. Spinnin' Records was zelf duidelijk ook trots op de shop die zij tijdelijk in Amsterdam hebben geopend, zo bleek uit een aantal prijzen die zij tentoonstellen. Zo zie je een aantal awards in een vitrine en zijn er twee hele succesvolle platen tentoongesteld.

Sony levert EXTRA BASS

Naast merchandise van Spinnin kun je bij de winkel ook terecht voor een dikke lijn Sony producten. Zeker de EXTRA BASS speakers weten goed in te spelen op het ADE door de bass in de dance tracks extra naar voren te laten komen. Naast het geluid wordt er met de full size speakers ook op de feestelijke week ingespeeld door de verlichting. De Spinnin’ store wordt hierdoor dus van sfeervol licht en goede muziek voorzien.

Ook enkele headphones van Sony die in de winkel gepresenteerd worden, hebben een EXTRA BASS ondersteuning. De meest bijzondere headphone heeft echter nog veel meer mogelijkheden. Quint Dekker, PR-manager van Sony, laat deze met groot enthousiasme zien.

“Buiten dat de MDR-1000X comfortabel is heeft deze ook de noise cancelling functie. Dit zorgt ervoor dat het geluid om je heen wordt weggefilterd. Dit gebeurt op een slimme manier zodat je belangrijke geluiden als langsrijdende auto’s gewoon hoort. Ook is het mogelijk om de noise cancelling simpel uit te zetten door een hand tegen een van de oorschelpen te houden. Geluid komt dan binnen via de ingebouwde microfoons.”

SOny

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws