Afrojack treed op bij de MTV EMA in thuisstad Rotterdam

Rick Francissen | 25 oktober 2016
events

Afrojack

Al eerder op de twee The Flying Dutch evenementen liet Afrojack weten het fantastisch te vinden te mogen draaien in zijn thuisstad Rotterdam. Hij sloot twee jaar op rij zijn set dan ook op een bijzondere manier af door Rotterdamse iconen als Paul Elstak en Lee Towers op te laten treden. Het volgende grote optreden van Afrojack in zijn thuisstad is ook een hele bijzondere. Hier draait hij namelijk tijdens de MTV EMA 2016.

LEES OOK: Martin Garrix treedt op bij MTV EMA in Ahoy Rotterdam

Afrojack op de EMA’s

Op zondag 6 november is de MTV EMA 2016 live te volgen op MTV vanuit Ahoy Rotterdam. Mocht je hier dus niet aanwezig zijn, dan kun je verschillende optredens van artiesten als Martin Garrix, Bruno Mars, One Republic en nu dus ook Afrojack vanaf je bank meekijken.

Het is niet de eerste keer dat Afrojack optreedt op het jaarlijkse evenement van MTV. Vorig jaar wist hij in Milaan, net als Martin Garrix, het publiek goed los te laten gaan. Om alvast in de stemming te komen kun je nog een keer luisteren naar zijn set die hij in mei draaide op de parkeerplaats van Ahoy Rotterdam op The Flying Dutch.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws