5 jaar 'Don’t Let Daddy Know' wordt groots gevierd

Ivo Mollemans | 26 oktober 2016
events

Als je festival vijf jaar bestaat en keer op keer succesvol kan worden gehouden, dan moet dat natuurlijk gevierd worden! Dat is wat ook de organisatie achter het succesvolle festival ‘Don’t Let Daddy Know’ gedacht moet hebben. Dit jaar wordt er twee avonden in plaats van één avond gefeest in de Ziggo Dome in Amsterdam, en wel op vrijdag 3 en zaterdag 4 maart 2017.

Don’t Let Daddy Know gaat de wereld over

Daarnaast zal het festival een heuse wereldtour gaan beleven. Na Amsterdam zullen ook Ibiza, Istanbul, Macau, Mumbai, Manchester, Edinburgh, Santiago, Hong Kong, Chesire, Mallorca, Chille en Antwerpen worden aangedaan door de organisatie. Wie er komen draaien is nog niet bekend gemaakt, maar de organisatie heeft laten weten dat dit binnenkort openbaar gemaakt zal worden.

LEES OOK: Ongekend populaire Ultra Music Festival breekt records dit jaar

Het festival wordt georganiseerd door E&A-Events. Binnen korte tijd hebben ze een ijzersterk merk weten neer te zetten met DLDK en wereldwijd hebben ze al hoge ogen gegooid. Dat een festival na vijf jaar al zo’n gigantische uitbreiding krijgt laat zien dat dit festival in de toekomst nog wel eens groter kan worden dan voorheen misschien wel ooit gedacht werd. De directeur van E&A is dan ook zeer trots op de prestaties die het bedrijf heeft neergezet:

‘Het is fantastisch om te zien dat ‘Don’t Let Daddy Know’ is uitgegroeid tot een wereldwijd merk. Al vijf jaar lang hebben we veel plezier om fans over de hele wereld een geweldige merkbeleving te geven. In Amsterdam ontvangen we bezoekers uit 36 verschillende landen, die speciaal voor ons concept naar Nederland komen. Dat is geweldig! Speciaal voor ons jubileum vieren we nu twee keer feest, zodat we nog meer fans blij kunnen maken.’

Op maandag 31 oktober om 12:00 uur stipt start de kaartverkoop via de website van DLDK. Die is hier te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws