Spinnin’ Sessions gaat richting China

Ivo Mollemans | 6 november 2016
events

Festival na festival wordt uitgebreid met Aziatische edities. De grootste festivals krijgen tweelingbroertjes in een of meerdere landen in Azië en ook de artiesten focussen zich steeds meer op de andere kant van de wereld. Niet zo gek want het aantal mensen dat daar woont, en dus de grootte van een nieuw potentieel publiek, is gigantisch. Eerder al maakte organisator ALDA bekend dat zij bezig zijn met de Aziatische markt en Ultra wist dit jaar zelfs al nieuwe records te vestigen met de vele edities die ze houden in het oosten.

LEES OOK: BREAKING: Line-up A State of Trance 800

Ook Spinnin’ emigreert

Na al deze uitbreidingen kan ook een van de grootste dance labels niet achterblijven met hun festival en daarom maakt Spinnin’ Sessions zijn Chinese debuut op het Electric Jungle Music Festival. De Spinnin’ Sessions worden al op verschillende locaties gehouden in binnen en buitenland, op zowel festivals als feesten op zichzelf, maar hiermee opent het label een deur naar een hele nieuwe afzetmarkt waar nog veel op te bereiken is. Het festival vind plaats in de stad Shenzhen op 5 november.

De line-up voor de Spinnin’ stage brengt een aantal nieuwe talenten naar China, maar ook oudere namen zijn te vinden in het lijstje artiesten. In totaal brengt Spinnin’ zes namen naar het festival toe: Bolier, Breathe Carolina, Curbi, Gregor Salto, Mike Williams en Pep & Rash.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws