BPM Festival dropt line-up voor 10e verjaardag

Ivo Mollemans | 7 november 2016
events

Elk jaar wordt in Mexico het zogeheten BPM Festival gehouden. Dit festival is bij veel techno liefhebbers een waar fenomeen. Naast techno is ook het house genre goed vertegenwoordigd. Het festival weet dan ook keer op keer tien dagen lang de grootste namen naar één locatie te halen in Mexico.

Dé line-up van elke house- en technofanaat

Het BPM Festival wordt in 2017 alweer voor de tiende keer gehouden. Om deze mijlpaal te vieren moet er natuurlijk wel een dik feest worden neergezet en hoe doe je dat beter dan door een erg lekkere line-up in elkaar te zetten? Dit jaar zullen Carl Cox, Solomun, Skream, Umek, Loco Dice, Gorgon City en nog veel meer grote namen op de festivalgronden te vinden zijn. Top namen dus, gezien de techno dj top 50 lijst, die vrijdag bekend werd gemaakt. In totaal zijn er meer dan 100 namen waarbij bezoekers 10 dagen lang helemaal uit hun plaat kunnen gaan in Playa Del Carmen in Mexico.

LEES OOK: Groove Cruise Miami 2017 vertrekt met een dikke line-up de zee op

Naast reguliere dj sets zullen er ook een aantal speciale showcases zijn. Tot nu toe zijn dit er 20, maar er moeten er nog een aantal bekend gemaakt worden. Onder andere Hot Since 82 zal een speciale ‘Knee Deep In Sound’ editie geven, Solomun zal met zijn ‘Diynamic In The Jungle’ een speciaal optreden houden en Nicole Moudabers' ‘MOOD’ show zal ook voorzien worden van een speciale editie.

De volledige line-up van het 10-daagse festival is hieronder te zien. Er zijn nog tickets verkrijgbaar voor het spektakel. Deze kunnen gekocht worden in 3, 7 of 10 dagen versies. Mocht je geïnteresseerd zijn in tickets, wees dan wel bereid om flink wat geld neer  te leggen, want de goedkoopste tickets voor drie dagen zijn maar liefst 395 dollar.

Tickets zijn hier te bestellen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws