Skrillex roept zijn Mothership stage weer tot leven

Ivo Mollemans | 8 november 2016
events

Zonder twijfel is Skrillex een van de meest getalenteerde, diverse en unieke producers die men ooit gekend heeft. Heel vroeger begon hij in een metal band als zanger, maar moest daarmee stoppen vanwege problemen met zijn stem. Toen maakte hij de overstap naar dubstep en dat was een slimme zet. Sindsdien is het hard gegaan met zijn carrière en inmiddels heeft hij met de grootste artiesten samen mogen werken en de meest creatieve shows kunnen houden.

Mothership tour

De meest bekende shows die hij ooit gaf waren de optredens die onderdeel waren van zijn Mothership Tour in 2014. De tour ging langs grote steden in Canada en Amerika en de stage die hij hierbij gebruikte is een van de meest legendarische stages uit de dance scene geworden. Het ruimteschip wat destijds als dj-booth fungeerde, is bij bekende locaties opgezet en gebruikt. Onder andere bezoekers van het Red Rocks Amphitheater en Coachella hebben de stage in het echt kunnen zien.

LEES OOK: Checken: de set van Axwell ^ Ingrosso op AMF

Helaas werd de stage na die tour nooit meer gebruikt, maar daar lijkt nu verandering in te komen. Dat The Mothership weer gaat terugkomen is al zeker, want Skrillex zelf heeft gezegd dat hij hem terug gaat brengen voor zijn optreden als headliner op ComplexCon. Dit zal de bezoekers van het festival zeker een extra memorabele ervaring hebben gegeven. Het festival vond dit weekend plaats op 5 en 6 november bij Long Beach.

Mocht je niet weten over welke stage het hier gaat, kijk dan eens onderstaand optreden van Skrillex bij Red Rocks!

Foto door Rukes.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws