BREAKING: Q-dance kondigt X-Qlusive Ran-D aan!

Wouter de Vink | 7 november 2016
events

BREAKING: Q-dance kondigt X-Qlusive Ran-D aan!

Vers van de pers! Op zaterdag 21 januari is de enige echte X-Qlusive Ran-D in de Heineken Music Hall/AFAS Live. Dit maakte organisatie Q-dance zojuist bekend. Elk jaar begint de harder styles organisatie met een evenement dat volledig in de schijnwerpers van één artiest staat, en dat is dus Ran-D.

BEKIJK OOK: Dit was Hard Dance Event op ADE!

Via Facebook laten veel fans al weten dat dit een terechte verkiezing is. Met 'Living For The Moment', 'Fuck EDM' en andere kneiters van platen behoort Ran-D al jaren tot het rijtje van de aller grootsten. Zo heeft hij ook nog verschillende anthems zoals die voor Defqon.1 en Decibel op zijn cv staan. En dan nog te bedenken dat hij 50% is van de succesvolle live-act Gunz For Hire. Chapeau Ran-D!

Deze januari is het tijd voor X-Qlusive Ran-D!

Vele grote artiesten - noem ze maar legendes - gingen Randy Wieland al voor. Showtek, Headhunterz, Noisecontrollers, Wildstylez, B-Front en noem ze maar op stonden namelijk al centraal in de Heineken Music Hall. Wat kunnen we verwachten bij Ran-D? Nou, een hoop collega's en vrienden van het eigen Roughstate label, maar ook natuurlijk van de oude werkgever A2 Records. De kaartverkoop start op 19 november om 13:00 (CET) via Q-dance.com.

Join het event: bit.ly/XQRanD-Event.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws