Lucien Foort nodigt vrienden uit op feest in Rotterdam

Rick Francissen | 10 november 2016
events

Lucien Foort & Friends Maassilo

In december is het voor de Maassilo in Rotterdam weer tijd om de deuren te openen voor een groot muziekspektakel. Alle zalen gaan open en onder andere Lucien Foort draait en nodigt zijn vrienden uit.

Lucien Foort heeft een thuiswedstrijd

Lucien Foort heeft inmiddels 25 jaar internationale draai-ervaring met onder andere een residentie in Pacha en optredens op de grootste festivals ter wereld. Op 10 december keert de dj terug naar zijn thuisstad om hier samen met Erick E, TFX, Simun, Jasper Clash, Illfort Grantz, Lorenzo Foort, Apotheque en Bold Moves de tweede zaal van Maassilo op zijn kop te zetten.

De combinatie vrienden die de doorgewinterde artiest uitnodigt zal ongetwijfeld zorgen voor een muzikaal programma wat alles van house, deep-house tot techno samenbrengt.

Grotesque Indoor Festival

Naast de Lucien Foort & Friends area zal op 10 december tijdens het Grotesque Indoor Festival 250 nog veel meer te beleven zijn. Op de onderstaande kaart krijg je een beeld van de verschillende zalen en indeling hiervan. Trance, techno en house zijn de muziek genres die je kan verwachten, maar ook kun je relaxen in één van de lounge area’s of uitrusten met een hapje eten. Daarmee is het feest een echt indoor festival wat je niet mag missen.  

LEES OOK: RAM viert 250ste Grotesque Radioshow in Maassilo Rotterdam

Tickets zijn nog steeds te koop voor een prijs van €47,50 via de PT Events website. Met een studentenpas scoor je overigens 40% korting waardoor een ticket je nog maar €28,50 kost.

Grotesque

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws