Trouwen op Beyond The Valley Festival met Oud & Nieuw!

Ivo Mollemans | 17 november 2016
events

Nog maar anderhalve maand en dan is het alweer tijd voor nieuwjaar. In de nacht van 31 december op 1 januari worden heel wat festivals en feesten gehouden. Zo wordt de Ziggo Dome in Amsterdam omgetoverd tot een Freaqshow waarbij onder andere Code Black, Warface, Zatox en The Prophet de bezoekers een nacht lang de hardste tracks geven. Een ander festival dat op dezelfde datum wordt gehouden is Beyond The Valley in Australië.

Beyond The Valley

Het Beyond The Valley festival duurt van 28 tot en met 1 januari en de line-up liegt er niet om. ZHU, Purple Disco Machine, MSTRKRFT, What So Not en nog heel wat andere namen gaan de festivalgangers een geweldig weekend bezorgen. Omdat klokslag 12 uur op 1 januari toch een speciaal moment is voor veel stelletjes, zorgt Beyond The Valley dat ze de mogelijkheid krijgen om maar meteen te trouwen op het festival.

LEES OOK: Eerste headliner van Coachella is uitgelekt

Opblaasbare kerk

De organisatie heeft voor dit jaar een opblaasbare kerk geregeld waarin men elkaar het jawoord kan geven. Helaas zijn de huwelijken die tijdens dit weekend tot stand komen niet wettelijk acceptabel, maar om het toch echt te laten lijken heeft de organisatie overal aan gedacht. Er zullen priesters aanwezig zijn die het hele gebeuren leiden, een achtergrondkoor en natuurlijk mogen bezoekers naar binnen lopen om het pasgetrouwde stel te feliciteren. Mocht je benieuwd zijn hoe dat er ongeveer uit gaat zien, kijk dan eens onderstaande video uit 2014 waarin twee mensen in de echt werden verbonden op Camp Bestival.

Tickets voor het festival zijn nog steeds te koop via deze site. Je moet dan wel even naar Warragul, Victoria afreizen om het festival bij te wonen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws