Een ode aan Tiësto's oude sound met Trance legendes 

Mark Hofman | 18 november 2016
events

Dat Tijs Verwest, beter bekend als Tiësto, een levende legende is op het gebied van dance is natuurlijk niets nieuws meer. De dj heeft inmiddels een geheel nieuwe sound, maar is vooral bekend door zijn oude trance-geluid. Zo bekend dat verschillende trance legendes een heuse avond organiseren om deze sound te eren. 

Trance legendes eren oude sound Tiësto 

Ondanks het feit dat Tiësto zich tegenwoordig meer bezighoudt met Big Room, Progressive House en Future Bass, was de beste man vroeger een echte trance legende. Eén van de meest succesvolle en iconische platen van de Nederlander was 'Adagio For Strings' wat, na zijn release in 2005, nog steeds een groot anthem is.  

Om die iconische sound van Tiësto te eren komt Special Touch met een ontzettend tof event: een tribute aan Tiësto's oude sound. Samen met Trance legendes als Signum, Misja Helsloot, Marc Simz, Daniel Kandi en Airwave wordt het een avond om nooit te vergeten. Elke artiest zal een set weggeven die volledig in het teken staat van de originele sound van de Nederlandse dj. Heel erg tof! 

Organisator Special Touch zegt het volgende over het event: 

'Every single hour he surprised the audience with his magic music-sets and took them on a journey to euphoric heights to surprise all of you over again with every new elements of life. The people who were there, all long to go back to those days. We’ve been working hard to put down an amazing and unique event of this kind in a smaller setting'

Lees ook: Dit is waarom Tiësto niet kon optreden op Creamfield Peru

Het mooiste zou uiteraard zijn dat Tiësto zelf ook op het event verschijnt, maar die kans is op dit moment nog wel erg klein. Het event wordt op 25 november in Club Panama gehouden in Amsterdam. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws