Life In Color Miami dropt line-up voor 10e verjaardag

Ivo Mollemans | 24 november 2016
events

Dat je niet schoon thuiskomt als je naar een festival bent geweest is bij veel festivalgangers wel duidelijk. Schoenen die vies zijn, broeken waar zand op zit en shirts die stinken behoren allemaal tot de nasleep van een festival. De zeldzame festivals waar je niet vies van thuiskomt zijn dan ook moeilijk te vinden, maar de festivals waarna je gegarandeerd je kleding in de was moet gooien, of misschien zelfs weg, zijn makkelijker te vinden.

Life In Color

Voorbeelden hiervan zijn het Holi Fusion festival en Life In Color. Bij Holi Fusion krijgen bezoekers allemaal zakjes gekleurde poeder waardoor het een kleurrijke boel wordt, maar bij Life In Color wordt er met verf gespoten. Er gaat al 9 jaar lang een hoop verf doorheen op het festival en volgend jaar wordt het alweer de tiende keer dat bezoekers zich vrijwillig van top tot teen helemaal onder laten spuiten.

LEES OOK: Ambitieus nieuw festival in Duitsland: New Horizons

Line-up

Een tiende verjaardag van een festival moet goed gevierd worden en dat dacht de organisatie van Life In Color ook. De line-up voor de editie in Miami is om ‘u’ tegen te zeggen. Onder andere Diplo, Seven Lions, Marshmello, Carnage, Mija, Desiigner en Illenium zijn allemaal van de partij om het publiek volledig los te laten gaan.  Het festival vindt plaats op 28 januari 2017 en wordt gehouden bij Wynwood, Miami.

De volledige line-up van het festival is hieronder te zien.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws