Vier New Years Eve bij Club Toffler

Ivo Mollemans | 26 november 2016
events

Club Toffler is voor veel mensen die ervan houden om nachten lang door te feesten niet onbekend. De club is gelegen in Rotterdam en heeft afgelopen jaar een goed jaar gedraaid. Er kon een 5-jarig jubileum gevierd worden en ook tijdens NYE zal de club weer flink gaan uitpakken. Voor die avond hebben ze een aantal bekende Rotterdamse dj’s geboekt die de tent op zijn kop zullen gaan zetten.

LEES OOK: Het volledige programma van Pleinvrees on Tour 2017 is bekend!

Line-up NYE at Toffler

Benny Rodrigues, Michel de Hey, Joey Daniel en Sandeep zullen die avond alle vier te vinden zijn in de club. Michel de Hey en Benny Rodrigues zullen elk maar liefst vier uur lang draaien! In totaal zal er 11 uur lang gefeest kunnen worden door bezoekers in de club. Om 1:00 's nachts zijn bezoekers van harte welkom en om 12:00 ’s middags zullen de deuren pas weer sluiten.

2016 voor Toffler

In 2016 heeft de club erg veel dj’s over de vloer gehad. Zowel nationale als internationale helden kwamen langs om hun kunsten te vertonen. Loco Dice, Sven Vath, Erick Morillo, Klangkarussell en nog veel meer artiesten hebben het afgelopen jaar een of meerdere sets gedraaid in de club. Er kan wel gezegd worden dat het een top jaar was voor de tunnel. Omdat Toffler dit niet had kunnen doen zonder het publiek dat elke avond opnieuw aanwezig was willen ze ook hun bedanken voor hun massale opkomst. Het team kijkt uit naar 2017, maar voordat ze het volgend jaar ingaan, moet eerst 2016 op een knallende manier worden afgesloten.

Kaarten zijn al te koop via Ticketscript voor 25 euro per stuk.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws