Line-up 'New Horizons Festival' op Nürburgring deels bekend gemaakt

Thomas Keulemans | 25 november 2016
events

De wel bekende Nürburgring in Duitsland krijgt op 25 en 26 augustus 2017 een nieuw bestemmingsplan. Dat weekend is het racecircuit het toneel van New Horizons, een tweedaags festival met ruim 150 dj’s uit de absolute wereldtop. De eerste namen van de line-up zijn zojuist bekend gemaakt door organisator ALDA:

Tiësto, Chris Liebing, Don Diablo, DVBBS, Lost Frequencies, Pan-Pot, Sander van Doorn en Sunnery James & Ryan Marciano.

De bezoeker kan zich een weekend lang onderdompelen in een ongekend creatieve en futuristische wereld waarin diverse muziekstijlen de revue passeren op zeven stages. Het is het eerste meerdaagse event dat dance-organisator ALDA in Duitsland presenteert. ALDA ging eind oktober een joint-venture aan met het grootste ticketing-merk van Europa CTS EVENTIM onder de naam ALDA Germany. ALDA Germany is gevestigd in Hamburg en richt zich op de organisatie van Electronic Dance Music concepten. De ticketverkoop van New Horizons start 25 november om 10.00 uur via CTS Eventim en via de officiële website www.newhorizons-festival.com.  

LEES OOK: Ambitieus nieuw festival in Duitsland - New Horizons

Concept

Het unieke concept van New Horizons is geïnspireerd op films en series als Avatar, The Walking Dead, Alice in Wonderland en Game of Thrones, maar ook op games als Final Fantasy en Zelda. New Horizons gaat over het ontdekken van nieuwe werelden die je niet altijd met het blote oog kan waarnemen. Het centrale punt van het evenement is de ‘arrival hall’ waar vanuit je zeven ‘horizons’ kan ontdekken, vertaald naar zeven muziekstages met ieder een andere wereld met een eigen muziekstijl. Stages variëren in genres; van EDM tot deephouse, en van trance tot hardstyle. Voor de meerdaagse festivalbezoekers zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden, van budget tot deluxe. De camping opent op 24 augustus 2017 en blijft drie dagen open, tot zondag 26 augustus 2017.

Allan Hardenberg, CEO van ALDA en organisator van New Horizons, is zeer enthousiast:

 “New Horizons gaat de visie op dancefestivals veranderen, daar ben ik echt van overtuigd. Het is uniek op zoveel fronten en van ongekend hoge kwaliteit. We hebben gekozen voor zeven stages met uiteenlopende muziekstijlen, maar met enkel de wereldtop uit ieder genre. Daardoor spreekt dit event een breed publiek aan, voor ieder wat wils. En dat allemaal in een ongekend gave, futuristische wereld.”

Line-up New Horizons

De line-up van New Horizons is van absoluut wereldniveau, maar liefst 150 dj's wisselen elkaar af op de zeven stages. Eén van de headliners is Tiësto, die al vijftien jaar lang tot de beste vijf dj’s ter wereld behoort. Hij is maar liefst drie maal uitgeroepen tot de beste dj ter wereld en heeft onder meer een Grammy met John Legend ontvangen voor ‘All of Me’. Ook Chris Liebing, Don Diablo, DVBBS, Lost Frequencies, Pan-Pot, Sander van Doorn en Sunnery James & Ryan Marciano maken hun opwachting op de Nürburgring. De volledige line-up maakt de organisatie binnenkort bekend.       

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws