Axwell /\ Ingrosso plannen grootste show uit hun carrière ooit

Ivo Mollemans | 27 november 2016
events

Het duo bestaande uit Axwell en Ingrosso gaat al lange tijd erg lekker. Elk nummer dat ze uitbrengen wordt vaak beluisterd en de shows die ze geven zijn spektakels waar je ‘u’ tegen zegt. Een recent voorbeeld hiervan is hun show tijdens het Amsterdam Dance Event waarbij ze fans versteld deden staan met hun showelementen. Ze zijn niet bang om alles uit de kast te trekken zodat niet alleen de muziek, maar ook het visuele gedeelte van de show op en top georganiseerd is.

Axwell /\ Ingrosso geven grootste show ooit

Hun nieuwste show staat gepland om plaats te houden in het Verenigd Koninkrijk tijdens de zomer van volgend jaar. Ze stonden al eerder in Liverpool en London met hun shows, maar de show die ze nu in London gaan houden moet de vorige shows zeker gaan overtreffen. Ze zullen als headliners te vinden zijn bij Steel Yard London op zondag 28 mei. Dit gebouw was origineel ontworpen om alleen ingezet te worden tijdens Creamfields. Het is het grootste gebouw uit Europa van zijn soort tijdens het Engelse May Bank Holiday weekend van 2017 zal deze voor het eerst in gebruik worden genomen.

LEES OOK: Vier NYE in een vliegtuighangaar in Rotterdam

20 jaar Creamfields

Het evenement van Axwell /\ Ingrosso is onderdeel van een aantal speciale evenementen die door Creamfields georganiseerd worden als viering van het 20-jarige bestaan van het festival. Er zullen nog meer acts worden toegevoegd aan de show, maar het belooft nu al een van de vetste shows ooit te gaan worden.

Om tickets te scoren moet je naar de officiële website gaan en die is hier te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws